Over Dieta Kruise

Dieta KruiseMijn naam is Dieta Kruise. Ik ben gz-psycholoog/psychotherapeut, werkzaam als vrijgevestigd therapeut. Ook ben ik supervisor voor gz-psychologen en cognitief gedragstherapeuten in opleiding en ben gecertificeerd lid van de Vereniging voor Mindfulness (VVM).

Mindfulness is sinds 2007 in mijn leven. Op mijn toenmalige werk als studentenpsycholoog werd een training georganiseerd, en deze volgde ik met zeer veel plezier. Sinds die tijd is de mindfulness niet meer uit mijn leven te denken. Niet uit m’n werkleven, en niet uit mijn privé leven.

Ik vind het ontzettend leuk en inspirerend om individuele therapieën en systeem therapieën af te wisselen met het geven van deze training, die ik al meerdere jaren meermalen heb gegeven en nu ook bij het prachtige Mindfulness Centrum Den Haag, ontzettend leuk!

Deelnemers over de mindfulness training MBCT bij Dieta:

“Ik ben erg blij dat ik de training heb gevolgd  en mindfulness een plek heeft gekregen in mijn leven van alledag. Dit vormt een goede basis met ruimte voor mezelf.”

“Bedankt voor de tools die je hebt aangereikt. Ik ga hier zeker verder mee aan de slag.”

“Ik vind Dieta heel plezierig in de omgang. Ze legt de stof goed uit.”

“De training heeft mij opmerkzaam gemaakt  en veel nieuwe inzichten over mijzelf gegeven.”

“Je hebt een fijne stem en de rust die je uitstraalt vind ik prettig.”

“De training heeft me geholpen om minder in verzet te zijn. Ik wil de oefeningen dan ook zeker blijven doen.”

Afbeeldingsresultaat voor vvm mindfulness logo

 

Scroll naar top