In company workshop

Kennismaking met mindfulness (MBSR) of aandachtgerichte cognitieve therapie (MBCT) voor GGZ-instellingen (ook voor somatische zorg, voor intervisiegroepen, bedrijven).

In company training

Het is ook mogelijk een volledige mindfulnesstraining te verzorgen op uw bedrijf of instelling. Dit is gemakkelijk en efficient voor uw werknemers die reistijd en -geld besparen, en het bevordert de integratie van de mindfulnessmethode in het werk.

Introductieworkshop mindfulness

Kennismaking met mindfulness voor GGZ-instellingen. Ook kennismaking aandachtgerichte cognitieve therapie mogelijk. Een dagdeel van 2,5 uur, inhoud afgestemd op doelgroep, op locatie.

MBCT in de GGZ Teamopleiding en -mentoring

Willen jullie in je team met mindfulness gaan werken?
Willen jullie een degelijke basis hebben in de eigen ervaring met mindfulness, en het zelf beoefenen hiervan?
Beseffen jullie dat het leren van mindfulness niet een foefje is dat je er even bij doet, maar iets dat je grondig onder de knie
moet hebben, zowel in het zelf toepassen, als in het overbrengen? Willen jullie je patiënten of cliënten op een zorgvuldige, en goed onderbouwde manier, mindfulness leren?
Willen jullie binnen je team een goede zelfzorg hebben, stress beter kunnen hanteren, en meer met aandacht met elkaar leren omgaan?
Zoeken jullie een geaccrediteerde opleiding?
Zoeken jullie een deskundige, prettige trainer met een ruime kennis en ervaring in de (geestelijke en somatische) gezondheidszorg?
Een trainer die zelf al jaren professioneel met mindfulness bezig is en dit zelf ook intensief beoefent?
Hebben jullie zin in een prettig leertraject?
Scroll naar top