Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

28 feb 2022 - 04 mrt 2022
Expired!

Tijd

houd rekening met een uitloop tot ± 17.00 uur
10:00 - 16:30

Kosten

€15,00

COMPASSION INTENSIVE MSC | Mindful Self Compassion | Intensieve compassietraining van 1 week | Live | 28 februari t/m 4 maart 2022

In de MSC wordt de basis van mindfulness kort herhaald en wordt verder gewerkt met een variatie aan oefeningen, die allemaal als bedoeling hebben je meer in contact te brengen met de bronnen van vriendelijkheid en mededogen in jezelf. Je leert jezelf op te vangen en te troosten en kalmeren, en makkelijker om te gaan met moeilijke situaties, emoties en mensen. Thema’s zijn o.a. genieten van je leven/voluit leven, compassie voor anderen en voor jezelf, omgaan met boosheid, betrokkenheid bij anderen en compassiemoeheid. Er is veel ruimte voor uitwisseling, maar het proces is individueel binnen een veilige groep. Mooie gedichten en verhalen zetten je aan het denken. De week is door de samengebalde vorm zeer krachtig. Zeer compleet.

Data/tijden
Maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart, 2022
10.00 – 16.30 uur (uitloop tot 17.00 uur)

Trainster
MSC/Mindful Self Compassion werd ontwikkeld door Chris Germer en Kirstin Neff. Hende Bauer is door hen getraind in 2011, 2013 en 2014. Zij ontving haar diploma van het Center for Mindful Self Compassion MSC in 2014.

Kosten
De kosten voor deze intensieve compassietraining bedragen 695 voor zelfbetalers en 1095 als de werkgever betaalt.
Prijs inclusief kennismakingsgesprek, werkboek en audiobestanden.

Lunch
Wij lunchen op locatie. Wij zorgen voor een (vegetarisch) broodje en salade. En uiteraard de koffie, thee en koekjes!

Live
Deze training wordt live gegeven. Locatie is het Centrum voor Mindfulness Den Haag, Westeinde 175 L.

 

“Het volgen van de intensieve compassietraining was een goede beslissing van me. Ik heb een bijzonder fijne week achter de rug. De groep was veilig met stuk voor stuk aardige mensen. De begeleiding van Hende heb ik als heel stimulerend en warm ervaren.
Nu, een week later, ben ik het mediteren tot een vaste routine aan het maken. Doordat ik het effect voortdurend merk, zijn de dagelijkse meditaties, formeel en informeel, geen zware opgave. Ze brengen me even uit mijn hoofd en leveren elke keer weer een ‘beloning’ op in de vorm van innerlijke rust en vriendelijkheid voor mezelf en voor anderen”. 
Deelneemster Intensieve compassietraining

Scroll naar top