Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Locatie 2

Online
Categorie

More Info

Inschrijven

Datum

20 apr 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€15,00

Introductieworkshop Mindfulness | Live en Online

Eens in de zoveel tijd organiseren we een introductieworkshop mindfulness.

 • Vraag je je af of mindfulness iets voor je is?
 • Weet je nog niet zeker of je een mindfulnesstraining wilt volgen?
 • Ben je benieuwd naar de sfeer op het centrum?
 • Wil je vrijblijvend kennismaken met de trainer?

Het programma bestaat uit

 • uitleg wat mindfulness is,
 • een beschrijving van het programma,
 • enkele korte oefeningen

Locatie: naar keuze live in het fijne pand waar het Centrum voor Mindfulness Den Haag is gevestigd, of online (via Zoom).
Je proeft de sfeer, ontdekt de waarde van mindfulness en krijgt een indruk van de trainer. Een aangename ochtend, avond of middag, waar je meteen iets aan hebt.

Kom je via Menzis/ SamenGezond, schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar info@centrummindfulness.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

De eerstvolgende Introductieworkshop Mindfulness is op dinsdagochtend 20 april 2021 van 10.00-12.00 uur. Deze workshop vindt tegelijkertijd live en online plaats. Naar keuze live op het Centrum voor Mindfulness Den Haag (Westeinde 175L, 2512 GX Den Haag) of online (via Zoom, je ontvangt dan tijdig bericht met een link van ons).

Scroll naar top