Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

02 - 06 mei 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 16:30

MINDFULNESS 1 | INTENSIVE | In 5 dagen | 2 t/m 6 mei 2022

Uit anonieme evaluaties:
“Een erg fijne en inspirerende training. Een aanrader voor veel mensen. Zal het gaan missen!”

“Een zeer praktisch, open en verhelderend programma!”

“Het verschil tussen een week geleden en nu gun ik iedereen!”

Is het voor jou lastig om 8 weken lang een ochtend of avond te reserveren, bijvoorbeeld omdat je een wisselend rooster hebt? Vind je het prettig om een hele week te reserveren en je te onderdompelen in mindfulness?
Doe dan in mei mee met de mooie Mindfulnesstraining in één week. Het is veel oefenen en ervaren en dat zorgt voor een diepe doorvoelde beleving van wat mindfulness is, waardoor dit krachtig doorwerkt. Aan het eind van de week heb je een goede basis.

Je krijgt alle materialen die bij de gebruikelijke achtweekse training horen, zodat je na afloop van deze week, zelf nogmaals het programma in je eigen tempo kunt doorlopen.
Het is een compacte training waarbij je het hele mindfulnessprogramma volgt in 5 dagen.

Je leert allerhande mindfulness-technieken en -oefeningen, bestaande uit meditaties, aandachts-oefeningen, en de toepassingen daarvan in het dagelijks leven en op uitdagende momenten. Er is aandacht voor het lichaam, het denken, de adem, emoties. We doen bewegingsoefeningen. Er is uitleg, en af en toe een inspirerend verhaal. Uiteraard is er veel ruimte voor uitwisseling en jouw vragen.
Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt de mindful houding die zo helpend is.

Start 2 mei 2022 |  maandag t/m vrijdag  | 5 dagen
Data 2 t/m 6 mei 2022
Tijden 10:00 – 16:30 uur

Kosten voor deze intensieve training bedragen 695 euro voor zelfbetalers en 1.095 euro als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen (audiobestanden, werkboek), individueel voorgesprek, koffie, thee en lunch. Deze training wordt door Hende zelf gegeven.

Heb je nog vragen, of wil je eerst de trainer leren kennen? Regelmatig geven wij een online Introductieworkshop Mindfulness. Klik op de link of kijk onder ‘mindfulnessprogramma’s” op deze site.

Trainer:  Hende Bauer

In de haven is het schip veilig,
maar dat is niet waarvoor het gebouwd is.
William Shedd

Scroll naar top