Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Locatie 2

Online
Categorie

Datum

30 jun 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 16:30

MINDFULNESS 1 | INTENSIVE | in 5 dagen | start 30 juni | Live en Online

Uit anonieme evaluaties:
“Een erg fijne en inspirerende training. Een aanrader voor veel mensen. Zal het gaan missen!”

“Een zeer praktisch, open en verhelderend programma!”

“Het verschil tussen een week geleden en nu gun ik iedereen!”

Is het voor jou lastig om 8 weken lang een ochtend of avond te reserveren, bijvoorbeeld omdat je een wisselend rooster hebt? Vind je het prettig om een hele week te reserveren en je te onderdompelen in mindfulness?
Doe dan deze zomer of winter mee met de mooie Mindfulnesstraining in één week. Het is veel oefenen en ervaren en dat zorgt voor een diepe doorvoelde beleving van wat mindfulness is, waardoor dit krachtig doorwerkt. Aan het eind van de week heb je een goede basis.

Je krijgt alle materialen die bij de gebruikelijke achtweekse training horen, zodat je na afloop van deze week, zelf nogmaals het programma in je eigen tempo kunt doorlopen.
Het is een compacte training waarbij je het hele mindfulnessprogramma volgt in 5 dagen.

Je leert allerhande mindfulness-technieken en -oefeningen, bestaande uit meditaties, aandachts-oefeningen, en de toepassingen daarvan in het dagelijks leven en op uitdagende momenten. Er is aandacht voor het lichaam, het denken, de adem, emoties. We doen bewegingsoefeningen. Er is uitleg, en af en toe een inspirerend verhaal. Uiteraard is er veel ruimte voor uitwisseling en jouw vragen.
Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt de mindful houding die zo helpend is.

Start 30 juni 2021 |  woensdag t/m maandag | 5 dagen
Data 30 juni; 1, 2, 3 en 5 juli 2021
Tijden 10:00 – 16:30 uur

Kosten voor deze intensieve training bedragen 695 euro voor zelfbetalers en 1.095 euro als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen (audiobestanden, werkboek) en individueel voorgesprek. Deze training wordt door Hende zelf gegeven.

Deze training wordt tegelijkertijd zowel Live als Online gegeven; blended noemen we dat. Voor de live-bijeenkomsten is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij de inschrijving maak je de keuze of je de training live (op de locatie van het Centrum voor Mindfulness Den Haag, Westeinde 175 L) wilt bijwonen, of dat je de training uitsluitend online meedoet.
Als je voor de live-training kiest, maar een keer niet kan komen (bijvoorbeeld door gezondheidsklachten), dan kan je die sessie (als je dat wilt) op dat moment online volgen. Als je voor de online-training kiest, is het helaas niet mogelijk voor een sessie te switchen naar live. Sta dus even stil voordat je de keuze maakt, en kies dan hieronder de inschrijfknop die bij je past!

Mocht bij aanvang van de training blijken dat we door Corona maatregelen niet live bij elkaar kunnen komen, starten we de training voor iedereen ONLINE. Zodra live-bijeenkomsten weer zijn toegestaan, wordt de training voor degenen die zich voor ‘live’ hebben opgegeven live voortgezet.

Voor deze training geldt dat je zonder kosten mag annuleren tot de aanvang van de training als je klachten hebt of in quarantaine moet ivm de onzekerheid door het Corona-virus (er is ook de mogelijkheid om dan online aan te sluiten).

Heb je nog vragen, of wil je eerst de trainer leren kennen? Op 20 april 2021 is er een online Introductieworkshop Mindfulness. Zie de agenda of onder ‘mindfulnessprogramma’s” op deze site.

Trainer:  Hende Bauer

In de haven is het schip veilig,
maar dat is niet waarvoor het gebouwd is.
William Shedd

Scroll naar top