Locatie

De Poort
Groesbeek

Datum

23 - 26 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

LEERTHERAPIE 4-DAAGSE MET OVERNACHTING IN GROESBEEK | THEMA Mindfulness MBCT | Start 23 februari 2023 | Donderdag t/m zondag | VOL – nog reserveplekken beschikbaar!

Mooie leertherapie in een fijne omgeving. Veel afwisseling tussen meditatie, wandelen, stilte en praten.
Deelnemer leertherapie

Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend.
MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast. In deze vierdaagse leer je MBCT grondig kennen vanuit je eigen ervaring, en je past dit toe op je eigen automatische patroon/patronen. Mindfulness is een vorm van aandacht die we ook in ons werk als therapeut goed kunnen gebruiken, die onze effectiviteit vergroot en onze therapeutische relatie verbetert.
Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

Data en tijden

  • Start: donderdag 23 februari 2023 om 10.00 uur  |  4 dagen inclusief overnachting
    Einde: zondag 26 februari 2023 om 17.00 uur
    Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek
    Data: 23 t/m 26 februari 2023
    Trainer: Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 1475, inclusief overnachting vol pension.

Deze ervaring wilde ik verder uitdiepen om te ontdekken hoe mindfulness in mijn dagelijks leven een rol kan (blijven) spelen. Therapie in groepsverband vond ik prettig, het meedenken met elkaar gaf een verrijking op het geleerde en hielp mij om dingen van (veel) meer kanten te bekijken. In leiden, confronteren, begrenzen en steunen was Hende prettig aanwezig. Onmisbaar voor een goed verloop van het leerproces mijns inziens. Misschien is dat wel het belangrijkste dat ik heb geleerd in de leertherapie als geheel en wat ik nog dagelijks toepas: stilstaan bij emoties, ook als het moeilijk is, is niet makkelijk maar wel noodzakelijk om in het leven dicht bij mezelf te blijven. In dergelijke momenten tijd en ruimte nemen blijft voor mij een uitdaging, maar lukt me al veel beter dan voorheen. Hende, bedankt!
Joanne, deelnemer leertherapie

Deze leertherapiegroep zit vol! Wil je toch kans maken op een plekje? Stuur een mail naar info@centrummindfulness.nl voor een plaats op de reservelijst.

Scroll naar boven