Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Datum

30 apr 2024 - 01 sep 2024

Tijd

All Day

SUPERVISIE VOOR MINDFULNESSTRAINERS | Informatie

Our lives improve only when we take chances – and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves.
– Walter Anderson

Voor hulpverleners, bijvoorbeeld coaches of cognitief gedragstherapeuten, die met mindfulness (willen) werken is supervisie mogelijk. Dit kan op de locatie van het Centrum voor Mindfulness Compassie en Psychotherapie, of via Zoom. Individueel of in een groep van 2 of 3 deelnemers.

Supervisie over psychologie: Hende is erkend als supervisor door de VGCT en door de NVP (psychotherapieverenigingen). Daarnaast is ze leersupervisor (supervisor voor supervisoren) bij de NVP.
Supervisie over mindfulness: Ook kan ze als erkend opleider bij de VVM en als supervisor VMBN/categorie 1 lid van de VMBN supervisie over MBSR/MBCT geven.

Supervisie is mogelijk voor de registratie en herregistratie bij de VVM en voor de registratie als categorie 1 lid van de VMBN (in overleg met je eigen opleiders).

Opgeven kan tijdens het telefonisch spreekuur (maandag en vrijdag van 12.30 – 13.00 uur) of via de mail: info@centrummindfulness.nl.

Kosten 120 voor individuele supervisie van 45 minuten. Prijzen voor groepjes, of dubbele sessies op aanvraag.

Bij in een keer vooruit betalen van een reeks van 5 supervisies ontvang je 15% korting.

Speciale aanbieding voor reeks van in totaal 5 supervisies: als je in 1 keer vooruit betaalt voor een reeks van 5 supervisiesessies dan betaal je i.p.v. 600: 480 (120 euro korting dus!).

Let op! Voor leden van de VVM gelden andere afspraken en tarieven. Ook voor mensen met een klein inkomen zijn aangepaste tarieven af en toe mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil jij supervisie bij Hende, of heb je nog vragen? Mail ons via info@centrummindfulness.nl, of vul het onderstaande formulier in.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar boven