Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

26 jan 2022 - 20 apr 2022

Tijd

10:00 - 17:15

Kosten

€1.899,00

MBCT TRAINERS BASISOPLEIDING | in 8 weken | LIVE | START 26 januari 2022

Ik heb Hende Bauer ervaren als een zeer deskundige opleider op het gebied van Mindfulness en MBCT. Ze heeft een professionele en betrokken houding en precies die goede mix tussen respect en humor, wetenschappelijke vakkennis en mystieke achtergrondverhalen, plezier in kennis overdragen en sfeer maken. Voeg daarbij een talent om te verbinden en aan te sluiten op onze vragen en een prettige stem ter begeleiding van de oefeningen en je begrijpt mijn enthousiasme. Ook de inwendige mens krijgt vreugdevolle aandacht. Ik kijk er met veel voldoening en plezier op terug.
Birgitta Schalke, psychotherapeut en coach, Zoetermeer.

Dit programma bestaat uit 8 dagen. De training wordt in het Nederlands gegeven.

Start: 26 januari 2022 | 8 woensdagen.

Data: 26 januari, 2, 16 en 23 februari, 9, 16 en 30 maart en 6 april 2022. Reservedatum 20 april 2022 (graag ook vrijhouden!) 

Tijden: 10:00 – 17:15 uur

Kosten: voor deze training bedragen 1899 (let op: volgend jaar gaat de prijs omhoog!). Dit is inclusief  alle cursusmaterialen en audiobestanden. Daarnaast koffie, thee en koekjes. Voor bij de lunch verzorgen wij salade, fruit en sap. Je dient zelf nog broodjes of iets anders voor je lunch mee te nemen.

Locatie: Centrum Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175L, 2512 GX Den Haag

Trainer: Hende Bauer

Mocht bij tijdens de training blijken dat we door Corona-maatregelen 1 of meer sessies niet live bij elkaar kunnen komen, doen we zonodig enkele sessies online. Zodra live-bijeenkomsten weer zijn toegestaan, wordt de training live voortgezet. Mocht je een keer vanwege gezondheidsklachten, niet live aanwezig kunnen zijn, dan kan je de sessie (als je wilt) online meedoen.

Voor deze training geldt dat je zonder kosten mag annuleren tot de aanvang van de training als je klachten hebt of in quarantaine moet ivm de onzekerheid door het Corona-virus (er is ook de mogelijkheid om dan online aan te sluiten).

Heb je vooraf vragen? Neem dan contact met ons op, via e-mail (info@centrummindfulness.nl) of de telefoon.

Uiteindelijk komt geluk er op neer te kiezen tussen het ongemak van je bewust worden van je mentale moeilijkheden en het ongemak van erdoor gedreven te worden.
– Yongey Mingyur Rinpoche

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar top