Gratis tips en artikelen

Maandelijks eZine: Mindfuel, krachtvoer voor een aandachtig leven

Mindfuel is het twee keer per maand verschijnende gratis eZine met inspirerende artikelen en praktische tips voor ieder die geinteresseerd is een vrijer, gelukkiger en ontspannener leven. Elke maand twee keer een artikel, mooie citaten of gedichten, en aankondigingen van mindvolle evenementen.
Geef je op door het formulier rechts in te vullen.

Mindfulness starterskit – in 7 stappen. Aandacht naar een rijker, opener, ontspannener leven

De mindfulness starterskit bestaat uit een mini-e-Book en een MP3. Het mini-e-Book bevat alle informatie en 7 eenvoudige stappen die je nu kunt zetten voor een mindful leven. Door heel eenvoudig rechts je voornaam en emailadres in te vullen, ontvang je meteen je eigen exemplaar in je mailbox. Na 2 dagen, als je de gelegenheid hebt gehad om het mini-e-Book te lezen, ontvang je ook het MP3 bestand met daarop de Mindfulness oefening ‘3 minuten adempauze’, en vervolgens een link naar 5 uur meditatie-oefeningen (audiodownloads).

Klanten zeggen:

“Wat heb je weer een leuke en inspirerende nieuwsbrief geschreven! De geheugensteuntjes, over (eindeloos) opnieuw beginnen en openstaan voor elk nieuw moment, hoe simpel en eenvoudig ook, helpen me om het geleerde in de mindfulness cursus weer in de praktijk te brengen. Steeds opnieuw, want het is het waard.” (Georges)

“Hi Hende, Ik stuur je zomaar even een berichtje om te vertellen hoe blij ik elke keer word als ik een nieuwsbrief van je lees. De toon is prettig en inspirerend, de tips zijn heel bruikbaar. Dank je wel!” (Josita)

 

Reacties zijn gesloten.