Compassie en Zelfcompassie voor Professionals

Veel mensen gaan gebukt onder zelfkritiek, kunnen zichzelf moeilijk opvangen als het leven zwaar is, vinden het lastig om hun emoties, moeilijkheden of pijn te dragen en accepteren. Het beoefenen van mindfulness helpt hier meestal wel bij, en mensen gaan beter zien hoeveel onvriendelijkheid er is, maar dit is vaak niet voldoende. Wat ontbreekt zijn de gereedschappen om compassie en zelfcompassie in te zetten,
In deze vijfdaagse training maak je grondig kennis met compassie en zelfcompassie. Er zijn enkele korte, theoretische inleidingen, en het accent ligt op de gevoelde ervaring van vriendelijkheid, compassie en zelfcompassie. Er wordt veel geoefend, en doorgaans is de training een intensieve ervaring>
De training geeft je een goede basis voor (zelf-)compassie, en laat je zien welke ingangen er zoal zijn om compassie en zelfcompassie verder te ontwikkelen. Dit geeft je ook inzicht en handvatten voor het werken met je eigen klanten.
Voor de duidelijkheid: Wil je zelf compassietrainer of -therapeut werken, is er na deze training nog een trainersopleiding nodig. Daarvoor wordt altijd gevraagd dat je zelf een training als deelnemer hebt gevolgd, en dat is deze training.

De andere deelnemers zijn ook hulpverleners. Kortom, een nuttige, aangename, inspirerende training met ervaren docent in veilige sfeer!

COMPASSION MSC VOOR PROFESSIONALS
Mindful Self Compassion | compacte compassietraining voor professionals in de zorg

Het zelfde principe als de Compassion Intensive met open inschrijving: in 5 werkdagen, maar dan uitgespreid over 2 weken en specifiek gericht op professionals in de zorg.

Start 27 mei 2020 | 5 werkdagen verspreid over 2 weken | Tot nader order uitgesteld
Tijdstip: 10.00 tot 16.30 uur (houdt rekening met een uitloop tot 16.45 uur)
Data: 27, 28 en 29 mei, en 3 en 4 juni 2020
Trainer: Hende Bauer

Kosten
Voor deze compacte compassietraining: 595 euro voor zelfbetalers en 989 euro als de werkgever betaalt.
Prijs inclusief koffie, thee, fruit, salade, werkboek en audiobestanden.

Je neemt zelf iets voor de lunch mee. Wij zorgen voor salade, fruit en iets te drinken.

Literatuur en huiswerk
Deelnemers dienen van tevoren het boek te lezen van Chris Germer, Mindfulness en Zelfcompassie, Verlos jezelf van destructieve gedachten en emoties. Uitgeverij Nieuwezijds. Prijs 22,95.

Docente
Hende Bauer, BIG-Psychotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut/lid VGCT, Supervisor NVP, Supervisor VGCT, erkend mindfulnesstrainer (categorie 1 VMVN, erkend trainer en opleider VVM), erkend compassietrainer (MSC, MBCL). Hende heeft ruime ervaring als opleider en trainer op het gebied van mindfulness en compassie.

PS De training kan ook in company op uw locatie verzorgd worden, eventueel in ingekorte vorm.

PS Wil je niet meteen 5 dagen met compassie aan de slag? Er is ook een tweedaagse Introductietraining Compassie voor Professionals, voor meer info scroll verder en zie hieronder.

Dit bericht is geplaatst in Mindfulness voor therapeuten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.