Over Gaula Shehadeh

Gaula is op jonge leeftijd begonnen met het zich verdiepen in het Boeddhisme en in meditatie. Op haar achttiende heeft zij een jaar in een eenzame stilteretraite doorgebracht onder begeleiding van een Boeddhistische meester.
Hierover zegt zij: “Het was een bijzondere en intensieve ervaring waar ik erg dankbaar voor ben. Het heeft mij vooral een goede fundering gegeven.” Meditatie is als een rode draad gebleven in haar leven.
Later is zij aan de universiteit gaan studeren en heeft zij een Bachelor in Culturele Antropologie en een Master in Bedrijfswetenschappen afgerond. Lange tijd voelde het voor haar alsof zij twee levens leidde. Een innerlijk spiritueel leven waar zij veel leidraad en richting in vond en een modern Westers commercieel werkleven waar zij te maken had met hoge verwachtingen, stress, deadlines, onveiligheid op de werkvloer, etc. Zij zag in dat er een brug nodig is tussen deze twee werelden om vanuit liefdevolle vriendelijkheid en compassie meer weerbaarheid te ontwikkelen en beter bij zichzelf te kunnen blijven onder alle omstandigheden. Daarvoor heeft zij zich verdiept in allerlei methoden die goede handvatten bieden om dit te doen zoals Non-Violent Communication, Joy of Living van Tergar, Mindfulness en vele anderen. Deze benaderingen past zij ook toe in haar coaching- en trainingsbedrijf Not Another Coaching Company in Voorburg.

In 2018 heeft Gaula de MBCT-opleiding gevolgd bij Hende Bauer/Centrum voor Mindfulness Den Haag en is ze erg enthousiast om als gasttrainer aan deze stiltedag deel te nemen.

Scroll naar top