Over Remy van Gelder

 

Met veel trots presenteren we Remy van Gelder

Remy gaat de training Mindfulness en je Sterke Kanten (MBSP) verzorgen op het Centrum voor Mindfulness.

Hallo ik ben Remy van Gelder. Mindfulness en bewustwording lopen als een rode draad door mijn leven. Ik was al jong bezig met het zoeken naar betekenis en zingeving. Nadat ik klaar was met mijn middelbare school ging ik ‘into the wild’ een jaar backpacken door Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Ik reisde rond en kwam op enig moment in aanraking met mindfulness, yoga en oosterse filosofie. Ik heb me daar toen actief in verdiept en dat heeft me niet meer los gelaten. 

Mindfulness heeft me persoonlijk veel gebracht. Ik sta op een meer bewuste, ontspannen, open en creatieve manier in het leven en kan beter focussen op wat ik graag wil. Een quote die me inspireert is de volgende: “we zien de dingen niet zoals ze zijn maar zoals wij zijn” (Anais Nin). Wanneer we anders naar de wereld leren kijken dan verandert ook onze ervaring en werkelijkheid. Ik merk dat bijvoorbeeld wanneer ik foto’s maak en vanuit openheid en verwondering naar de wereld om me heen kijk. 

In mijn werk als mindfulnesstrainer komen mijn passie voor bewustwording en de drive om mensen te helpen die bewuster, veerkrachtiger en gelukkiger in het leven willen staan bij elkaar. Ik geef zowel mindfulnesstrainingen aan particulieren als bij organisaties en bedrijven. Hierbij maak ik gebruik van mijn ruime ervaring als bestuurskundige, mindfulnesstrainer, coach en trainer persoonlijke effectiviteit. Mijn aanpak is no-nonsense, betrokken en ik maak mindfulness graag praktisch en tastbaar.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VMBN en gecertificeerd in de hoogste categorie. 

Op 14 oktober zal Remy starten met het geven van een mindfulness training Mindfulness en je Sterke Kanten (MBSP).

vmbn_logo

Reacties zijn gesloten.