Bedankt voor je aanvraag

Neem nu meteen even de tijd om je inbox te checken.
Je vindt daar een e-mail van info@centrummindfulness.nl met het verzoek om je inschrijving te bevestigen. Dat doe je door te klikken op de link in die e-mail: aanmelden.

Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je het mini-e-book van de Mindfulness starterskit direct in je inbox, en vlak daarna ook de reeks audiobestanden.
Zo kun je meteen met een rijker, opener en ontspannener leven beginnen!
In de loop van de komende weken ontvang je ook jouw eerste exemplaar van het e-zine Mindfuel, krachtvoer voor een aandachtig leven.

Ontvang je geen e-mail waarmee je je inschrijving kunt bevestigen? Dan kunnen er drie dingen aan de hand zijn:

1. De mail is vertraagd. Check later opnieuw of de e-mail inmiddels binnen is.

2. Je spamfilter houdt de e-mail tegen. Zoek in dat geval de mail met als afzender info@centrummindfulness.nl op in je spamfilter, zodat je alsnog je inschrijving kunt bevestigen. Doe in dit geval nog een extra handeling om er zeker van te zijn dat je toekomstige mails wel gewoon zult ontvangen: voeg mij als nieuwe contactpersoon toe aan je adresboek of als ‘veilige afzender’ in je spamfilter.(Naam: Hende Bauer, e-mailadres: info@centrummindfulness.nl)

3. Je hebt per abuis je e-mailadres verkeerd ingetypt, waardoor de bevestigingsmail aan dit verkeerde (of aan een niet-bestaand) adres wordt toegestuurd. In dit geval is de makkelijkste oplossing om jezelf opnieuw in te schrijven via de site: www.centrummindfulness.nl

Neem gerust contact op als inschrijving toch niet lukt: info@centrummindfulness.nl.

Hartelijke groet,
Hende Bauer

Scroll naar boven