Vogel op tak2

Het is feest: 3e lustrum!

15 jaar mindfulness in Den Haag

Op 1 november 2007 opende de deuren van het centrum voor het eerst. Maanden later, op 30 mei 2008 – toen het centrum al volop draaide – vond de openingsborrel plaats. 

Scroll snel door als je direct door wil naar voor het feest-aanbod!
 

We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie ontwikkelingen, samenwerkingen en ontmoetingen in de afgelopen 15 jaren. Dankbaar in het bijzonder voor al die deelnemers aan mindfulness- en compassietrainingen, die zich door ons hebben laten begeleiden op het pad van aandacht, stresspreventie, vriendelijkheid en zelfliefde.

Wat is er in de 15 jaar veel gebeurd.

Het aanbod begon met enkele mindfulnesstrainingen MBSR en MBCT. Ik, Hende, was toen een van de eersten in Den Haag. Daar kwamen mindfulness-trainersopleidingen bij; leertherapiegroepen; vervolgtrainingen Elke Dag Mediteren en Omarm je Leven; diverse compassie en zelfcompassieprogramma’s. Zoveel prettige, enthousiaste, leergierige, oprechte deelnemers waar ik met veel plezier aan terugdenk. Sommigen zijn zelf mindfulnesstrainer of -therapeut geworden, wat ben ik daar ook trots op.

In die jaren hebben we samengewerkt met verschillende gasttrainers: Ulla de Wreede, Dagmar Burmeister, Joke Hellemans, Dita Kruise, Nicolette Tijdgat, Hergen Schuringa, Pieter Bouman, Frits Koster, Edel Maex.
Verschillende fijne medewerkers: Margina Ruiter, Lousan Noordanus, Babette Bremer, Sabrina Ockx, Lisa Eeftinck, Lotte Werner, Aad van der Voort, nu met Renske Kok en  Jose Adrichem.
Dank aan allen voor deze prettige samenwerkingen!

Bij dit lustrum pakken we het anders aan dan bij de eerdere lustrums. Bij het 1e lustrum waren er allerlei workshops, gastdocenten en een kunstproject. Bij het 2e lustrum werd het boek van Hende, Dat is alles, gepresenteerd en waren er ook allerlei inspirerende workshops.
Dit keer zoeken we de stilte op, met een feestelijke stiltedag (1-daagse retraite), en met 2 meerdaagse retraites. Het is na die 15 jaar tijd voor meer verdieping en verstilling. Doe je mee?

Een mooi leven vraagt om open aandacht 
 
motto van het Centrum van Mindfulness, Compassie en Psychotherapie
 
 

Lustrum activiteiten 

Het 3e lustrum is een feit en daar willen we in 2023 bij stilstaan. Feest vieren met aandacht, compassie, stilte en… jullie!  🙂
We hebben een aantal mooie lustrumactiviteiten op de rol staan:  
  • Feestelijke Stiltedag (met taart! 😉 ) (29 mei 2023) 
  • 3 daagse Retraite in Groesbeek (30 juni- 2 juli 2023)
  • 2 daagse Stadsretraite in Den Haag  (18 – 19 november 2023)
Je kunt je nu aanmelden voor deze activiteiten, zie het menu hieronder: 
 
 
Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven