CMF_bureaustoel

Ik ben nog altijd dankbaar voor die mooie tools die ik van jou geleerd heb. Ze waren direct beschikbaar, en het ging haast automatisch, zelfs nadat ik al een hele poos niet gemediteerd had.
Sterk spul, mindfulness.

Marianne, 35 jaar

Incompany trainingen

Voor wie?

  • Wil je je medewerkers ondersteunen in het hanteren van stress?
  • Wil je je medewerkers in deze (post-)corona-tijd extra ondersteuning bieden?
  • Wil je je medewerkers meer gereedschap geven voor in het werk met cliënten?
  • Willen jullie mindfulness in jullie aanbod opnemen?

Mindfulness en compassie helpen bij het vergroten van stressbestendigheid, vitaliteit, focus en kalmte.

Onze klanten zijn vooral gezondheidszorginstellingen en – groepen zoals ziekenhuizen, psychotherapiepraktijken, huisartsengroepen, revalidatiecentra, psychiatrisch ziekenhuizen. Daarnaast (andere) non-profit organisaties, gemeentes, ministeries.

Hende Bauer is een enthousiast en ervaren opleider. Mindfulness is tegenwoordig een geaccepteerde methodiek voor zowel de somatische als geestelijke gezondheidszorg, en een waardevolle aanvulling naast het andere aanbod.

Kennismaking met mindfulness

Kennismaking met mindfulness (MBSR) of mindfulness-based cognitive therapy (MBCT) voor GGZ-instellingen (ook voor somatische zorg, voor intervisiegroepen, bedrijven).

Mindfulness is het vermogen om in het hier en nu te zijn, bewust te handelen, oordeelvrij te zijn, en je los te maken van automatische patronen. Dit kan helpen stress te verminderen en open communicatie te bevorderen.

Workshops en trainingen Mindfulness van een dagdeel, een hele dag of twee dagen, afhankelijk van doelen en wensen, inhoud afgestemd op doelgroep, live, op locatie of online. Data in overleg, programma van 2 tot 12 uur, kosten op aanvraag. Neem voor een offerte contact op.

De incompany workshop biedt een intensieve kennismaking met mindfulness voor bedrijven en GGZ-instellingen. Ook introductie mindfulness-based cognitive therapy is mogelijk voor instellingen die overwegen MBCT te gaan aanbieden.

Ook voor degenen die werken met Act (Acceptance and Commitment Therapy) kan een verdieping op het gebied van mindfulness vaak zinnig zijn.

Nieuw aanbod: Programma Mindfulness De Basis – Online, een compacte training voor groepen werknemers in diverse instellingen en bedrijven. Data in overleg en naar beschikbaarheid.

Compassie en zelfcompassie

Sinds enkele jaren bieden we ook Workshops en trainingen Compassie en zelfcompassie aan, met name voor de gezondheidszorg. In het zorgen voor, begeleiden en behandelen van mensen met moeilijkheden, kunnen we soms leeglopen. We zijn te veel gericht op de ander, voelen ons oververantwoordelijk, machteloos en kunnen daarin onszelf vergeten. Uiteindelijk leidt dit ook tot minder goede zorg voor de ander…

Praktisch

Kosten voor de trainingen zijn op aanvraag, afhankelijk van doelgroep, groepsgrootte, locatie en mate van maatwerk. Neem voor een offerte contact op, we sturen je een aantal vragen om een passende offerte te maken.

Er werden trainingen en workshops verzorgd voor onder andere:

 

Volledige mindfulnesstraining of volledige MBCT-opleiding

 
Het is ook mogelijk een volledige mindfulnesstraining, of MBCT-opleiding te verzorgen op/voor uw bedrijf of instelling. Dit is gemakkelijk en efficiënt voor uw werknemers die daardoor reistijd en -geld besparen, en het bevordert de integratie van de mindfulnessmethode in het werk. Ook online mogelijk, of op onze locatie. Vraag gerust een offerte aan.

 

Er zijn onder andere trainingen verzorgd voor:

• Groep Medisch Psychologen van Medisch Centrum Haaglanden

• Groep Maatschappelijk werkers in een algemeen ziekenhuis

• Groep Vrijgevestigde psychologen in Den Haag

• 2 groepen medewerkers van de Gemeente Maassluis

• Cure en Care

• Groep Jeugdzorgverleners

• Groepen medewerkers van de Argos Zorggroep

• Groepen medewerkers van het HAGA Ziekenhuis

• Groep Gedragswetenschappers in de jeugdzorg Cardea

• Groep Huisartsen

Scroll naar top