CMF_bureaustoel

Ik ben nog altijd dankbaar voor die mooie tools die ik van jou geleerd heb. Ze waren direct beschikbaar, en het ging haast automatisch, zelfs nadat ik al een hele poos niet gemediteerd had.
Sterk spul, mindfulness.

Marianne, 35 jaar

In company-trainingen

Voor wie?

• Wil je je medewerkers ondersteunen in het hanteren van stress?
• Wil je je medewerkers in deze (post-)corona-tijd extra ondersteuning bieden?
• Wil je je medewerkers meer gereedschap geven voor in het werk met cliënten?
• Willen jullie mindfulness in jullie aanbod opnemen?

We hebben ruime ervaring in het geven van in company-programma’s, zie onderaan deze pagina voor de organisaties waar we trainingen hebben verzorgd.

Een greep uit de mogelijkheden

Introductieworkshop Mindfulness

Een grondige kennismaking met mindfulness (MBSR) of mindfulness-based cognitive therapy (MBCT) voor GGZ-instellingen (ook voor somatische zorg, voor intervisiegroepen, bedrijven).

Compact Programma: Mindfulness De Basis

Training van 5 sessies van 60-75 minuten. Leer de basisprincipes van mindfulness en de belangrijkste oefeningen. Pas het toe in je werk. Een mooie training voor groepen werknemers in diverse (zorg-)instellingen en bedrijven. Data in overleg en naar beschikbaarheid.

Compact Programma: Compassie De Basis

Sinds enkele jaren bieden we ook Workshops en trainingen Compassie en zelfcompassie aan, met name voor de gezondheidszorg. In het zorgen voor, begeleiden en behandelen van mensen met moeilijkheden, kunnen we soms leeglopen. We zijn te veel gericht op de ander, voelen ons oververantwoordelijk, machteloos en kunnen daarin onszelf vergeten. Uiteindelijk leidt dit ook tot minder goede zorg voor de ander…

Volledige mindfulnesstraining of volledige MBCT-opleiding

Het is ook mogelijk een volledige mindfulnesstraining, of MBCT-opleiding te verzorgen op/voor je/uw bedrijf of instelling. Dit is gemakkelijk en efficiënt voor uw werknemers die daardoor reistijd en -geld besparen, en het bevordert de integratie van de mindfulnessmethode in het werk. Ook online mogelijk, of op onze locatie. Vraag gerust een offerte aan.

Praktisch

Kosten voor de trainingen zijn op aanvraag, afhankelijk van doelgroep, groepsgrootte, locatie en mate van maatwerk.
Workshops kunnen worden gegeven op jullie locatie, op ons centrum, of online (ruime ervaring). Neem voor een offerte contact op, of klik op onderstaande knop om meer informatie op te vragen.

Mindfulness en compassie helpen bij het vergroten van stressbestendigheid, vitaliteit, focus en kalmte.

Onze klanten zijn vooral gezondheidszorginstellingen en – groepen zoals ziekenhuizen, psychotherapiepraktijken, huisartsengroepen, revalidatiecentra, psychiatrisch ziekenhuizen. Daarnaast (andere) non-profit organisaties, gemeentes, ministeries.

Hende Bauer is een enthousiast en ervaren opleider. Mindfulness is tegenwoordig een geaccepteerde methodiek voor zowel de somatische als geestelijke gezondheidszorg, en een waardevolle aanvulling naast het andere aanbod

Vraag meteen een offerte aan via info@centrummindfulness.nl!

Scroll naar boven