Downloads

Alle door Hende Bauer ingesproken CD’s, zijn hier gratis af spelen en te beluisteren. De eerste 4 CD’s zijn de volledige basis-CD’s met oefeningen van circa 40 minuten. CD 5 bevat een aantal kortere meditaties, van 8 tot 15 minuten. Op CD 6 vind je een Meditatie op liefdevolle vriendelijkheid, een instructie voor Mediteren met iets moeilijks, en een Bergmeditatie. Je mag de oefeningen afluisteren, downloaden en ook aan anderen doorgeven.

Klik op een link om direct naar de desbetreffende luister-en downloadpagina te gaan. Veel luisterplezier!

CD 1. Body-scan

CD 2. Zitmeditatie

CD 3. Liggende yoga

CD 4. Staande yoga

CD 5. Diverse meditaties

CD 6. Korte meditaties

 

Reacties op de ingesproken cd’s

“De meditaties van Hende zijn een welkom rustpunt als je veel stress ervaart in je dagelijkse leven. Ik verwijs de lezers van mijn blog heel vaak door naar haar meditaties. Juist omdat het in deze drukke tijd zo belangrijk is om uit je hoofd te komen en in je lichaam. Ook in mijn online training voor mensen met een burn-out, verwijs ik cursisten graag door naar Hende’s meditaties. Als je herstellende bent van een burn-out, is het heel belangrijk om je lichaam weer te ervaren, zonder oordeel. En deze begeleide meditaties helpen daar goed bij. Zo bouw je weer dagelijks ontspannende momenten in. Hende heeft een rustige, prettige stem. Ze houdt een fijn tempo aan en legt alles duidelijk uit.”
Lieke Meertens, Balance-coach en blogger

“Beste Hende, Bedankt voor al je meditaties. En wat genereus dat ik die zomaar wanneer ik wil kan afluisteren. Helemaal te gek!”
George

“Beste Hende,

eigenlijk zou ik de briefaanhef willen beginnen met Lieve Hende….De reden dat ik je even een korte mail stuur is het feit dat ik je zeer dankbaar ben voor de meditaties en Mindful-oefeningen die je mij (en anderen) zomaar schenkt.

Een zo bijzonder en groots gebaar in een wereld waar alles draait om geld en prestaties. Zeer hartelijk dank daarvoor en wat een fijne en ook verschillende aandachtsoefeningen en de fijne manier van inspreken. Warme groet”
Monique

“Beste Hende,

Dankjewel voor je uitgebreide en duidelijke informatie. Ik beoefen al een tijdje mindfulness en vind het fijn om af en toe een andere meditatie te doen of een andere stem te horen. De instructies om te downloaden en ook om de meditaties te doen zijn erg fijn. Ook je stem is heel aangenaam om naar te luisteren. Geweldig dat je deze meditaties gratis beschikbaar stelt. Daar word ik blij van. Evenals het beoefenen van de mindfulness. Ik ben blij dat dit op mijn pad gekomen is.

Heel erg bedankt Hende en ik blijf je ‘volgen’.”
Mariet

“Dag Hende,

Graag wil ik je bedanken voor de meditaties die jij hebt ingesproken.
Ze helpen me in mijn ontwikkeling.”
Josje

Scroll naar boven