Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Online
Categorie

Datum

16 jul 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

MINDFULNESS 1 | in 8 weken | Online – begeleid

“Het verschil tussen 8 weken geleden en nu gun ik iedereen!”

Dit programma bestaat uit 8 dagdelen van 2 ½ uur, en een hele oefendag. De training wordt in het Nederlands gegeven.

Je leert allerhande mindfulness-technieken en -oefeningen, bestaande uit meditaties, aandachts-oefeningen, en de toepassingen daarvan in het dagelijks leven en op uitdagende momenten. Er is aandacht voor het lichaam, het denken, de adem, emoties. We doen bewegingsoefeningen. Er is uitleg, en af en toe een inspirerend verhaal. Uiteraard is er veel ruimte voor uitwisseling en jouw vragen.
Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt de mindful houding die zo helpend is.

Wat krijg je?
8 sessies van 2,5 uur
een sessie van 6 uur
een werkboek
een reeks audiobestanden om thuis mee te oefenen
begeleiding door Hende
een individueel gesprek voorafgaand aan de training

Wil je meer informatie? Scroll dan even door naar beneden en klik onderaan op de knop ‘meer lezen over deze mindfulnesstraining’.

Start 16 juli 2020  |  8 donderdagavonden | Online

Data: 16, 23, en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus en 3 september 2020
+ 1 Stiltedag (ook online):  zaterdag 15 augustus 2020, 10.00-16.00 uur

Tijden: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: voor deze training bedragen 497 euro voor zelfbetalers en 897 euro als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen (audiobestanden, werkboek) en inclusief individueel voorgesprek (online).

Trainer: Hende Bauer.

Uit anonieme evaluaties:
“Een erg fijne en inspirerende training. Een aanrader voor veel mensen. Zal het gaan missen!”

“Een zeer praktisch, open en verhelderend programma!”

Scroll naar boven