Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

15 sep 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€15,00

MINDFULNESS 2 | Omarm je leven

Ik wilde meer mezelf zijn in tal van situaties, en kreeg na de training meer stabiliteit, continuiteit en vertrouwen in het leven. De training was heel plezierig, ontspannen en gezellig, waarbij ik me heel verwend voel door allerlei lekkere hapjes. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud: op een prettige, rustige wijze en met een plezierige stem geleid. Heel goed om er steeds aan herinnerd te worden vooral niets te verwachten en alles wat gebeurt of niet gebeurt te laten komen. Heel langzaam ontstaat een omslag in je denken: niet meteen in de afweer schieten, denk in het hier en nu. Ik denk dat ik nog veel meer uit de training zou halen, als ik meer tijd had om te oefenen!
Stella, psychologe, 60 jaar.

Mindfulness verdiepingsprogramma: Omarm Je Leven (OJL)

Data en tijden
Start 15 september 2020. Zes dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur; houd rekening met een uitloop tot maximaal 22:00 uur.
Data: 15 en 22 september, 6 en 20 oktober, 10 en 24 november 2020. De reservedatum is 1 december 2020, deze alsjeblieft ook vrijhouden.
Deze training wordt slechts eenmaal per jaar gegeven!

Kosten: voor deze trainingen bedragen 397 voor zelfbetalers en 594 als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen, audiobestanden, werkbladen.

Trainer: Hende Bauer

Voor deze training geldt dat je zonder kosten mag annuleren tot de aanvang van de training als je klachten hebt of in quarantaine moet ivm de onzekerheid door het Corona-virus (er is ook de mogelijkheid om dan online aan te sluiten).

Als deze data je niet schikken, en ben je geïnteresseerd in de volgende ronde? Vul dan dit formulier in om dit aan ons te laten weten.

Ik vond het samenzijn ook fijn. De luchtige manier om met serieuze dingen bezig te zijn. Ik zou hem zo nog een keer volgen!
Deelneemster voorjaar 2019.

Scroll naar boven