Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

07 apr 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:15

TRAINERSOPLEIDING MINDFULNESS MBCT | in 8 weken | Live training

Ik heb Hende Bauer ervaren als een zeer deskundige opleider op het gebied van Mindfulness en MBCT. Ze heeft een professionele en betrokken houding en precies die goede mix tussen respect en humor, wetenschappelijke vakkennis en mystieke achtergrondverhalen, plezier in kennis overdragen en sfeer maken. Voeg daarbij een talent om te verbinden en aan te sluiten op onze vragen en een prettige stem ter begeleiding van de oefeningen en je begrijpt mijn enthousiasme. Ook de inwendige mens krijgt vreugdevolle aandacht. Ik kijk er met veel voldoening en plezier op terug.
Birgitta Schalke, psychotherapeut en coach, Zoetermeer.

Dit programma bestaat uit 8 dagen. De training wordt in het Nederlands gegeven.

Start: 7 april 2021 | 8 woensdagen

Data: 7, 14, 21 april 2021; 12, 19 en 26 mei 2021; 9 en 16 juni 2021. Reservedatum 23 juni 2021 (graag ook vrijhouden!)

Tijden: 10:00 – 17:15 uur

Kosten: voor deze training bedragen 1899 (let op: volgend jaar gaat de prijs omhoog!), (inclusief voorgesprek,  alle cursusmaterialen, audiobestanden, koffie en thee).

Locatie: Centrum Mindfulness Den Haag, Westeinde 175L Den Haag

Trainer: Hende Bauer

Mocht bij aanvang van de training blijken dat we door Corona maatregelen niet live bij elkaar kunnen komen, starten we de training online. Zodra live-bijeenkomsten weer zijn toegestaan, wordt de training live voortgezet. Mocht je een keer, wegens bijvoorbeeld gezondheidsklachten, niet live aanwezig kunnen zijn, dan kan je de sessie (als je wilt) online meedoen.

Voor deze training geldt dat je zonder kosten mag annuleren tot de aanvang van de training als je klachten hebt of in quarantaine moet ivm de onzekerheid door het Corona-virus (er is ook de mogelijkheid om dan online aan te sluiten).

Uiteindelijk komt geluk er op neer te kiezen tussen het ongemak van je bewust worden van je mentale moeilijkheden en het ongemak van erdoor gedreven te worden.
– Yongey Mingyur Rinpoche

Scroll naar boven