Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Online

Datum

18 sep 2023 - 05 feb 2024
Verlopen!

Tijd

09:15 - 12:15

ONLINE BEGELEIDE INTERVISIE | 5 sessies | Start 18 september 2023

‘Een bijzondere ervaring. De trainster is veilig, heeft een prettig tempo, een fijne stem, er is ruimte voor twijfels/opmerkingen zonder oordeel hierover – hierdoor kon ieder op zijn eigen manier en tempo deelnemen’

– Deelnemer 

Begeleide intervisie telt mee voor je registratie als VGCT-therapeut/erkend lid VGCT als de begeleider van de intervisie is erkend als supervisor VGCT.
Hende voldoet aan deze eis. Daarom telt de begeleide intervisie dus mee voor de registratie als cognitief gedragstherapeut VGCT .
Je mag begeleide intervisie volgen in het kader van je opleidingstraject voor de VGCT als je na januari 2022 met je supervisie bent begonnen. 
Mocht je voor juli 2023 met je supervisie zijn begonnen, dan mag je ook nog kiezen voor de alternatieve route waarbij je leertherapie volgt. Lees de regels hierover na op de site van de VGCT.

Programma

De sessies zijn 5 x 180 minuten, waarbij steeds 30-40 minuten wordt besteed aan zelfzorg, en de rest van de tijd werken jullie met elkaar aan jullie doelen.

Data en tijden

5 sessies van 9.15 – 12.15 uur (uitloop tot 12.30 uur) op de volgende maandagen:

 • 18 september

 • 2 oktober

 • 6 november

 • 4 december

 • 15 januari 2024

 • De reservedatum is op 5 februari 2024 (ook graag vrijhouden)

Locatie

De sessies vinden online plaats, via Zoom. (Bij voldoende belangstelling kunnen de sessies live aangeboden worden.)

Trainer

Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze begeleide intervisie zijn 500,- euro per persoon voor de hele reeks.

 

Scroll naar boven