Trainer

 • Nicolette Tijdgat
  Nicolette Tijdgat

  Te paard door de duinen of gewoon een wandeling aan zee, luisterend naar de golven.. Zo kom ik tot rust, al denkt mijn hoofd er soms anders over.. of verzet het lichaam zich, buiten mijn wil om.

  Het heeft me altijd bezig gehouden hoe het kan dat we allemaal streven naar een fijn en harmonieus leven, maar dat we er op de een of andere manier niet altijd in lijken te slagen.

  Sinds 1980 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, een gedragswetenschapper in hart en nieren.
  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

21 jun 2020
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€57,00

Stiltedag

Enkele malen per jaar wordt er een stiltedag georganiseerd, bedoeld voor diegenen die één van de mindfulnesstrainingen volgen of hebben gevolgd.
Zeer de moeite waard om je beoefening op te halen, op te frissen, jezelf te inspireren.
Ook leuk om eens een andere trainer te leren kennen.
Ook mindfulnesstrainers die zich willen opladen of graag eens bij een ander in de keuken kijken zijn zeer welkom!

Deze dag bestaat uit verschillende zitmeditaties, loopmeditatie, meditatieve bewegingsoefeningen. Er wordt gedurende de dag niet gesproken, behalve bij de opening, en in het laatste half uur, waarin ervaringen worden uitgewisseld.
Inclusief lunch.

Af en toe wordt er een stiltedag met een thema (Compassie bijvoorbeeld) gegeven, en af en toe een Verdiepende stiltedag. Deze thema- en verdiepende dagen worden door Hende Bauer zelf gegeven, en zijn bestemd voor diegenen die al eens eerder een stiltedag of retraite hebben meegemaakt. Verder is de opzet en prijs hetzelfde, en er wordt ook voor een eenvoudige lunch gezorgd.

Scroll naar boven