Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Datum

17 jan 2024 - 26 jun 2024
Nu bezig...

Tijd

10:00 - 15:00

VERVOLGOPLEIDING MINDFULNESSTRAINER MBCT/MBSR | Live training | In 11 weken | Start 17 januari 2024

Ik heb Hende Bauer ervaren als een zeer deskundige opleider op het gebied van Mindfulness en MBCT. Ze heeft een professionele en betrokken houding en precies die goede mix tussen respect en humor, wetenschappelijke vakkennis en mystieke achtergrondverhalen, plezier in kennis overdragen en sfeer maken. Voeg daarbij een talent om te verbinden en aan te sluiten op onze vragen en een prettige stem ter begeleiding van de oefeningen en je begrijpt mijn enthousiasme. Ook de inwendige mens krijgt vreugdevolle aandacht. Ik kijk er met veel voldoening en plezier op terug.
Birgitta Schalke, psychotherapeut en coach, Zoetermeer.

Data en tijden

Dit programma bestaat uit 11 dagen. Lesdagen zijn van 10.00 – 17.30 uur, op: 

 • 17, 24 en 31 januari 2024 

 • 14, 27 en 28 februari 2024 (op 28 feb verzorgen wij een lunch)

 • 13, 20 en 27 maart 2024

 • 8 mei 2024

 • 26 juni 2024 (tot 15.00 uur, met gezamenlijke lunch)

 • Reservedata op 6 maart en 4 september 2024. Deze data ook graag vrijhouden in je agenda

Locatie

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175L, 2512 GX Den Haag

Trainer

Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 1899 euro, inclusief alle cursusmaterialen, handouts, audiobestanden, koffie, thee en een gezamenlijke lunch op lesdag 6. Voor de lunch op de laatste lesdag neemt iedereen wat te eten mee om samen te delen, zodat we een soort buffet hebben met smakelijke hapjes. Er is een vroege vogel-korting van 100 euro als je je voor 1 oktober 2023 aanmeldt! Mensen die bij Hende de basisopleiding hebben gedaan krijgen extra korting. Mail ons voor meer informatie. 

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Heb je vooraf vragen? Neem dan contact met ons op, via e-mail (info@centrummindfulness.nl) of de telefoon.

Uiteindelijk komt geluk er op neer te kiezen tussen het ongemak van je bewust worden van je mentale moeilijkheden en het ongemak van erdoor gedreven te worden.
– Yongey Mingyur Rinpoche

Scroll naar boven