Voeten in water2

Introductieworkshop Compassie

Wat is compassie?

De compassietraining is een prachtig programma, geschikt als vervolg op de mindfulnesstraining, en het werkt verdiepend en verzachtend.

Zowel in de Verenigde Staten, als in het Verenigd Koninkrijk/Engeland en Nederland is na jaren ervaring en onderzoek een compassieprogramma ontwikkeld. Hende maakt gebruik van al deze methodieken.

Hoe gaat zo’n compassietraining?

Je verdiept je in liefde en vriendelijkheid, en in datgene dat liefde en vriendelijkheid in jezelf blokkeert. Je leert een scala aan basistechnieken, met de focus op mildheid, zachtheid, warmte en mededogen voor jezelf en anderen. Je krijgt een waaier van oefeningen, methodes, en woorden waar je zelf mee verder kunt na de training.
Je leert beter met leed en pijn omgaan, vergroot je (zelf)acceptatie en verbetert je relaties met anderen. Onderdelen zijn de pleasure walk, de mededogende body scan, en het werken met weerstand en verlangen.

Wil je weten of een compassietraining iets voor je is?

Geef je dan op voor een introductieworkshop over (zelf-)compassie!

Introductieworkshop
In de workshop maak je kennis met wat compassie en zelfcompassie zijn, en ontdek je waarom dat zo nuttig is voor de meesten onder ons. Ook doe je 2 korte oefeningen om iets van compassie te ervaren. En je ontmoet de trainster, Hende Bauer.

De introductieworkshop is geschikt als kennismaking en oriëntatie, bijvoorbeeld als je twijfelt of een compassietraining iets voor jou is.
Of als je kennis wil maken met de trainster, en de sfeer wilt proeven.
De workshop is ook geschikt als eenmalige kennismaking.
Uit deze workshop neem je al meteen iets mee om te gaan toepassen in je eigen leven. De introductieworkshop wordt als heel krachtig en informatief ervaren!

Onderwerpen zijn:
Wat is compassie/zelfcompassie?
Hoe kun je jezelf als een vriend behandelen?
De fysieke kant van compassie.
Oefening in zelfcompassie, eerstehulpoefening.

Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven