Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Online
Categorie

Datum

24 sep 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

COMPASSIE LIGHT | korte online cursus in 1 week

Jezelf steunen in moeilijke tijden, vriendelijkheid ontwikkelen voor jezelf en anderen, zelfkritiek verzachten.
5 dagen lang elke dag van 17.00 -18.00 uur een korte cursus compassie.
Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2020.
Inclusief enkele compassie-meditaties (audiobestanden).
Voor een klein bedrag, namelijk 125 euro (voor werkgevers 195).

“Afgelopen week de online compassietraining light gevolgd. Was fijn en prettig om vanuit huis dit te kunnen volgen. De meditatieoefeningen gingen ( tot mijn eigen verbazing) goed via laptop en koptelefoon. Ondanks dat je niet als groep in 1 ruimte bent voel je wel dat met een groep de training volgt.  De begeleiding van Hende was prettig en deskundig. Mooie afwisseling tussen theorie, ervaringen delen, vragen stellen en oefenen (Manon, 2020)”

Scroll naar boven