Locatie

Online

Datum

24 aug 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€15,00

INTRODUCTIEWORKSHOP Compassietraining | Online | 24 augustus 2022

 

Eigenliefde schijnt maar al te vaak onbeantwoord te blijven.
Anthony Powell

Dit is een introductieworkshop over (zelf-)compassie, als inleiding bij de compassietraining.

Zelfcompassie helpt je om jezelf te behandelen zoals je een goede vriend zou behandelen: steunend, meelevend, stimulerend. Dat doen we meestal niet: we zijn voor onszelf harder, strenger, zakelijker.

In de workshop maak je kennis met wat compassie en zelfcompassie zijn, en ontdek je waarom dat zo nuttig is voor de meesten onder ons. Ook doe je een korte oefening om iets van de training te ervaren. En je ontmoet de trainster, Hende Bauer.

De workshop is geschikt als kennismaking en oriëntatie, voor als je twijfelt of een compassietraining iets voor jou is.

Ook is de workshop geschikt als eenmalige kennismaking. Uit deze workshop neem je al meteen iets mee om te gaan toepassen in je eigen leven. De workshop wordt als heel krachtig en informatief ervaren!

Ben je hard voor jezelf, ben je zelfkritisch? Heb je soms moeite moeilijke gevoelens los te laten? Ben je in het contact met anderen soms ook streng, snel oordelend? Ben je nieuwsgierig of het mogelijk is zachter, steunender en stimulerender voor jezelf te zijn? Daarbij helpt compassie en zelfcompassie!

Deze workshop wordt online gegeven (via Zoom, je ontvangt een link van ons, dit werkt heel gemakkelijk!)

Data en tijd: woensdag 24 augustus 2022, 20:00 – 22:00 uur

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.” – Anais Nin

Scroll naar top