Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

De Poort
Groesbeek

Datum

02 - 05 mei 2024

Tijd

10:00 - 17:00

LEERTHERAPIE 4-DAAGSE MET OVERNACHTING IN GROESBEEK | THEMA Mindfulness MBCT | Start 2 mei 2024 | Donderdag t/m zondag | Vol, alleen nog reserveplekken

Afgelopen lente heb ik bij jou de mindfulness based leertherapie gedaan. Inmiddels kan ik heel vaak beseffen dat ik daar veel aan heb gehad!
Onlangs is onze dochter geboren, was ik niet al door de leertherapie meer Mindful in het leven gaan staan, een baby dwingt het sowieso wel bij je af…
Ik heb de afgelopen maanden heel intens beleefd. En niet onbelangrijk, de relatie met mijn vriend is mooier dan ooit, echt een extra hoofdstukje aan ons leven samen toegevoegd. Ik kan de kleine ergernissen veel beter in perspectief zien en ben niet meer zo bang voor mijn eigen ergernis. Het gaat wel weer over 🙂
Hoe dan ook, ik wilde je bedanken voor de fijne weken afgelopen jaar.
Deelnemer leertherapie

Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend.
MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast. In deze vierdaagse leer je MBCT grondig kennen vanuit je eigen ervaring, en je past dit toe op je eigen automatische patroon/patronen. Mindfulness is een vorm van aandacht die we ook in ons werk als therapeut goed kunnen gebruiken, die onze effectiviteit vergroot en onze therapeutische relatie verbetert.
Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

Data en tijden

4 dagen inclusief overnachting

 • Start: donderdag 2 mei 2024 om 10.00 uur 

 • Einde: zondag 5 mei 2024 om 17.00 uur

Locatie

Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek

Trainer

Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 1495,- euro, inclusief overnachting vol pension.

Intensief maar ontzettend goed
Leerzaam, intrigerend
Een bijzondere ervaring. De trainster is veilig, heeft een prettig tempo,
een fijne stem, er is ruimte voor twijfels/opmerkingen zonder oordeel
hierover – hierdoor kon ieder op zijn eigen manier en tempo deelnemen
Veilig, open, eerlijk, leerzaam, ruimte voor een lach

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar boven