Locatie

De Poort
Groesbeek
Categorie

Datum

09 - 12 sep 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

LEERTHERAPIE 4-DAAGSE MET OVERNACHTING IN GROESBEEK | THEMA Mindfulness & Zelfcompassie | start 9 september 2021 | VOL – nog een reserveplek beschikbaar

Lange tijd keek ik uit naar de vierdaagse leertherapie Mindfulness en Zelfcompassie bij Hende Bauer. Het was een super-weekend, waarbij ik echt tot rust kon komen en handvatten heb gekregen hoe ik deze rust in mijn dagelijkse bestaan kan meenemen. De leertherapie heeft gezorgd voor meer ontspanning en balans en een betere bewustwording van mijn algehele behoeften. Het heeft mij meer opgeleverd dan dat ik vooraf had voorzien en wil hier in de toekomst zeker verder mee!

Het volgen van de leertherapie op basis van de mindfulness en zelfcompassie is een groot cadeau aan mezelf! De deskundige, warme en begripvolle begeleiding van Hende hebben gemaakt dat ik mijn eigen proces heb kunnen volgen. Zeker een aanvulling op de leertherapie mindfulness!

Mindfulness heeft zijn plek veroverd binnen de gezondheidszorg vanwege de goede effecten voor cliënten en therapeuten. Therapeuten worden effectiever (in de beleving van de cliënt en qua snelheid van herstel). Onderzoek laat dit zien, en je ervaart het zelf.
Een nieuwe ontwikkeling is (zelf-)compassie. Veel mensen zijn streng voor zichzelf, en kritisch. Zij steunen zichzelf niet wanneer ze het moeilijk hebben. Dit vermogen, om jezelf te behandelen met zachtheid, jezelf te steunen en motiveren op een vriendelijke manier, ontwikkel je met mindful self compassion. Ook therapeuten hebben hier behoefte aan .

In ons werk ontmoeten we mensen die worstelen, en lijden. Dit is soms uitputtend. We voelen ons machteloos of diep geraakt. Ontdek hoe zelfcompassie je helpt om compassie te voelen zonder zelf leeg te lopen.
De leertherapieblokken zijn werkzaam, intensief, inspirerend. In een aangename, veilige omgeving ontwikkel je nieuwe vaardigheden.
Hoewel het uitdagend kan zijn, ervaren deelnemers dit doorgaans als weldadige dagen.

Data en tijden

  • Start: donderdag 9 september 2021 om 10.00 uur  |  4 dagen inclusief overnachting
    Einde: zondag 12 september 2021 om 17.00 uur
    Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek
    Data: 9 t/m 12 september 2021
    Trainer: Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 1475, inclusief overnachting vol pension.

In september volgde ik een weekend leertherapie in Groesbeek, gericht op mindfulness en zelfcompassie. Ik herinner me nog goed het warme welkom dat we kregen van Hende en hoe ik, naast meer tot mezelf te komen, echt mindfulness heb leren toepassen en heb ervaren hoe ik met diepe gevoelens om kan gaan. En ook hoe zelfcompassie helpend en verhelderend kan zijn!
Hende leidde op een natuurlijke en liefdevolle deskundige manier, aanvullend op wat ik nodig had en met waar nodig een aanmoediging om bij moeilijke emoties stil te staan.

Scroll naar boven