Locatie

Online

Datum

13 jan 2023 - 26 mei 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:15

ONLINE LEERTHERAPIE IN 5 MAANDEN | THEMA Mindfulness MBCT | Start 13 januari 2023

Mooie leertherapie in een fijne omgeving. Veel afwisseling tussen meditatie, wandelen, stilte en praten.
Deelnemer leertherapie

Hele leuke online leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend.
MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast.

Het programma bestaat uit een intake en 12 dubbele sessies die een periode van 5 maanden bestrijken. De sessies zijn grotendeels online op 2 bijeenkomsten na die live in Den Haag plaatsvinden. In deze opzet krijg je een krachtige leertherapie en een diepgaande ervaring. Omdat je de sessies grotendeels online doet zijn ze makkelijk in je leven in te passen, zonder reistijd en met weinig rompslomp. Een goede kennismaking in de diepte met mindfulness/compassie.

De leertherapie heeft als thema Mindfulness (MBCT) en het werken aan een automatisch patroon/disfunctioneel gedrag. (Er is ook een groep met als thema Compassie en zelfcompassie. Het programma telt voor 25 therapiesessies. Door 2 groepen met verschillende thema’s te combineren kom je aan een leertherapie van 50 sessies met een tijdsbestek van 10 maanden, waardoor de meeste opleidingen bijvoorbeeld tot klinisch psycholoog, systeemtherapeut of psychotherapeut de leertherapie zullen toelaten (check dit voor de zekerheid bij je opleiding).

Data en tijden

12 sessies op vrijdagen van 14.00-17.15 uur

  • Intakegesprekken in de week van 28 november 2022 

  • 13 (live) en 20 januari, 

  • 3 en 17 februari, 

  • 3, 10 (let op, afwijkende tijd van 13.00-17.30 uur, live), 24 en 31 maart 

  • 4 en 28 april 

  • 12 en 26 mei 2023

  • Reservedata: 2 en 9 juni 2023, ook graag vrijhouden in je agenda.

Locatie

De sessies zijn online. Alleen de sessies op 13 januari en op 10 maart zijn live op locatie, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Trainer

Hende Bauer

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 980,- euro 

Deze ervaring wilde ik verder uitdiepen om te ontdekken hoe mindfulness in mijn dagelijks leven een rol kan (blijven) spelen. Therapie in groepsverband vond ik prettig, het meedenken met elkaar gaf een verrijking op het geleerde en hielp mij om dingen van (veel) meer kanten te bekijken. In leiden, confronteren, begrenzen en steunen was Hende prettig aanwezig. Onmisbaar voor een goed verloop van het leerproces mijns inziens. Misschien is dat wel het belangrijkste dat ik heb geleerd in de leertherapie als geheel en wat ik nog dagelijks toepas: stilstaan bij emoties, ook als het moeilijk is, is niet makkelijk maar wel noodzakelijk om in het leven dicht bij mezelf te blijven. In dergelijke momenten tijd en ruimte nemen blijft voor mij een uitdaging, maar lukt me al veel beter dan voorheen. Hende, bedankt!
Joanne, deelnemer leertherapie

Scroll naar boven