Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Locatie 2

Online
Categorie

Datum

06 mrt 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 15:30

Kosten

€15,00

MINDFULNESS 2 | EDM: Elke Dag Mediteren | LIVE en ONLINE

Mindfulness verdiepingsprogramma EDM  | Elke Dag Mediteren 

Start 6 maart 2021  |  5 sessies | 3 zaterdagen live en 2 woensdagavonden online

Zaterdagen: 6 (online) en 27 maart en 8 mei 2021
Tijdstip:  10.00 – 15.30 uur
Locatie: ofwel live bij Centrum voor Mindfulness Den Haag (Westeinde 175L, 2512 GX Den Haag) als je je hebt ingeschreven voor de LIVE-op-zaterdag variant, en dit qua Coronamaatregelen kan, ofwel online. 

Woensdagavonden: 10 maart en 7 april 2021 (beide online)
Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: voor alle deelnemers online via Zoom

Op de live-zaterdagen is er tussen de middag is een pauze van 12.00-13.30 uur. Je neemt je eigen lunch mee, wij zorgen voor koffie, thee, sap, koekjes en vers fruit.

Kosten
Normale prijs: 398; aanbieding: 345 (privé betaald) en 595 (werkgever betaald)

Trainer: Hende Bauer

De training zal tegelijkertijd zowel live als online worden gegeven, blended noemen wij dat. Bij de inschrijving kan je kiezen of je de zaterdag-sessies van de training in principe LIVE (op onze locatie) wilt volgen of uitsluitend ONLINE. De 1e zaterdag (6 maart) en de woensdagavond-sessies zijn altijd voor alle deelnemers uitsluitend online.

Mocht bij aanvang van de training blijken dat we door Corona maatregelen niet live bij elkaar kunnen komen, starten we de training voor iedereen ONLINE. Zodra live-bijeenkomsten weer zijn toegestaan, wordt de training voor degenen die zich voor ‘live’ hebben opgegeven live voortgezet. 

Mocht je een keer, wegens bijvoorbeeld gezondheidsklachten, niet live aanwezig kunnen zijn, dan kan je de sessie dus (als je wilt) online meedoen. Andersom, als je je hebt ingeschreven voor de uitsluitend-online-variant, is het niet of alleen bij uitzondering mogelijk een sessie alsnog live mee te doen.

Leuk als je meedoet, een periode van 2 maanden om je eigen beoefening onder de loep te nemen en je eigen routine/structuur te ontwikkelen! Ik zie je graag op 6 maart.

Scroll naar top