Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Online

Datum

01 feb 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€15,00

Workshop Mindful Verdiepen Mindful Communiceren | Online | 1 februari 2024

 • Heb je een basis in mindfulness of meditatie en wil je je verder ontwikkelen?

 • Wil je verdere inspiratie?

 • Ben je geïnteresseerd in mindfulness in communicatie?

 • Ben je op zoek naar nieuwe oefeningen?

MVMC is een programma voor mensen die al een basis in mindfulness of mediteren hebben. In deze workshop maak je kennis met de training Mindful Verdiepen Mindful Communiceren (MVMC). Je maakt kennis met de trainer Hende Bauer. En we doen samen 2 oefeningen uit de cursus MVMC.

Overweeg je met de cursus MVMC mee te doen dan is dit een mooi voorproefje. De oefeningen die we doen kun je meteen beginnen toe te passen. En het is sowieso een mooie avond mindfulness. 🙂

Datum en tijd

Donderdagavond 1 februari 2024 van 20.00 – 22.00 uur

Locatie

De workshop vindt online plaats, via Zoom (videobellen). 

Trainer

Hende Bauer 

Kosten 

Deelname aan de workshop kost 15 euro.  Je kunt je aanmelden via onderstaande link. 

Scroll naar boven