Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum voor Mindfulness

Datum

29 mei 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

FEESTELIJKE LUSTRUM STILTEDAG | Maandag 29 mei 2023 | VOL – nog reserveplekken beschikbaar

Om te vieren dat het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie 15 jaar bestaat, organiseren we een stiltedag. We sluiten de stiltedag feestelijk af met taart en koffie/thee!

Data en tijden

 • Maandag 29 mei 2023 10.00 – 16.00 uur

Trainer

Hende Bauer

Locatie

De stiltedag vindt plaats in het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, aan het Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Kosten

De stiltedag is gratis. Er is gelegenheid om een vrijwillige bijdrage achter te laten.

Voor de lunch neemt iedereen wat te eten mee om samen te delen. Wij zorgen voor fruit, sap, thee en koffie. 

Deze stiltedag is vol. Mail ons als je een plekje op de reservelijst wil. 

Scroll naar boven