Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Datum

03 sep 2024 - 05 nov 2024

Tijd

19:30 - 22:00

MINDFULNESS 2 | OJL: Omarm Je Leven | Live training | In 6 weken | Start 3 september 2024

Ik wilde meer mezelf zijn in tal van situaties, en kreeg na de training meer stabiliteit, continuïteit en vertrouwen in het leven. De training was heel plezierig, ontspannen en gezellig, waarbij ik me heel verwend voel door allerlei lekkere hapjes. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud: op een prettige, rustige wijze en met een plezierige stem geleid. Heel goed om er steeds aan herinnerd te worden vooral niets te verwachten en alles wat gebeurt of niet gebeurt te laten komen. Heel langzaam ontstaat een omslag in je denken: niet meteen in de afweer schieten, denk in het hier en nu. Ik denk dat ik nog veel meer uit de training zou halen, als ik meer tijd had om te oefenen!
Stella, psychologe, 60 jaar.

Mindfulness verdiepingsprogramma: Omarm Je Leven (OJL)

Data en tijden

Zes dinsdagavonden van 19.30 – 22.00 uur; houd rekening met een uitloop tot maximaal 22.15 uur.

 • 3, 10 en 17 september 2024

 • 1, 15 en 29 oktober 2024

 • De reservedatum is 5 november 2024, deze datum ook graag vrijhouden. 

Trainer

Hende Bauer

Locatie

Deze training wordt live gegeven op de locatie van het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Kosten

Deze training kost 397 euro voor zelfbetalers en 597 euro als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen, audiobestanden en werkbladen.

Deze training wordt slechts eenmaal per jaar gegeven!

Schikken deze data jou niet, maar ben je wel geïnteresseerd in de volgende ronde? Stuur ons dan een e-mail, en we zullen je op de hoogte houden van de volgende ronde.

Ik vond het samenzijn ook fijn. De luchtige manier om met serieuze dingen bezig te zijn. Ik zou hem zo nog een keer volgen!
Deelneemster voorjaar 2019.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar boven