Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

08 nov 2022 - 10 jan 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

MINDFULNESS 2 | Omarm je leven | Start 8 november 2022

Ik wilde meer mezelf zijn in tal van situaties, en kreeg na de training meer stabiliteit, continuiteit en vertrouwen in het leven. De training was heel plezierig, ontspannen en gezellig, waarbij ik me heel verwend voel door allerlei lekkere hapjes. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud: op een prettige, rustige wijze en met een plezierige stem geleid. Heel goed om er steeds aan herinnerd te worden vooral niets te verwachten en alles wat gebeurt of niet gebeurt te laten komen. Heel langzaam ontstaat een omslag in je denken: niet meteen in de afweer schieten, denk in het hier en nu. Ik denk dat ik nog veel meer uit de training zou halen, als ik meer tijd had om te oefenen!
Stella, psychologe, 60 jaar.

Mindfulness verdiepingsprogramma: Omarm Je Leven (OJL)

Data en tijden
Start 8 november 2022. Zes dinsdagavonden van 22:00 – 22:00 uur; houd rekening met een uitloop tot maximaal 22:15 uur.
Data:

 • 8, 15 en 29 november 2022
 • 13 en 20 december 2022
 • 10 januari 2023
 • reservedag op 17 januari 2023, deze graag ook vrij houden!

Deze training wordt slechts eenmaal per jaar gegeven!

Investering: voor deze trainingen bedraagt 397 voor zelfbetalers en 597 als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen, audiobestanden, werkbladen.

Trainer: Hende Bauer

Locatie: Deze training wordt live gegeven op de locatie van het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Als deze data je niet schikken, en ben je geïnteresseerd in de volgende ronde? Mail ons om dit aan ons te laten weten.

Ik vond het samenzijn ook fijn. De luchtige manier om met serieuze dingen bezig te zijn. Ik zou hem zo nog een keer volgen!
Deelneemster voorjaar 2019.

Scroll naar boven