Centrum Mindfulness

Locatie

Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Categorie

Datum

20 sep 2022 - 01 nov 2022

Tijd

19:30 - 22:00

MINDFULNESS 2 | Omarm je leven | start 20 september 2022 – Data onder voorbehoud

Ik wilde meer mezelf zijn in tal van situaties, en kreeg na de training meer stabiliteit, continuiteit en vertrouwen in het leven. De training was heel plezierig, ontspannen en gezellig, waarbij ik me heel verwend voel door allerlei lekkere hapjes. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud: op een prettige, rustige wijze en met een plezierige stem geleid. Heel goed om er steeds aan herinnerd te worden vooral niets te verwachten en alles wat gebeurt of niet gebeurt te laten komen. Heel langzaam ontstaat een omslag in je denken: niet meteen in de afweer schieten, denk in het hier en nu. Ik denk dat ik nog veel meer uit de training zou halen, als ik meer tijd had om te oefenen!
Stella, psychologe, 60 jaar.

Mindfulness verdiepingsprogramma: Omarm Je Leven (OJL)

Data en tijden
Start 20 september 2022. Zes dinsdagavonden van 19:30 – 22:00 uur; houd rekening met een uitloop tot maximaal 22:15 uur.
Data: 20 en 27 september; 4, 11 en 25 oktober; 1 november 2022.
Deze training wordt slechts eenmaal per jaar gegeven!

Investering: voor deze trainingen bedraagt 397 voor zelfbetalers en 597 als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen, audiobestanden, werkbladen.

Trainer: Hende Bauer

Locatie: Deze training wordt live gegeven op de locatie van het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Voor het geval de training door Corona-maatregelen niet live kan beginnen, start de training online. Ook als je een keer niet kan komen (bijvoorbeeld vanwege gezondheidsklachten) bestaat de mogelijkheid om die sessie online te volgen.

Voor deze training geldt dat je zonder kosten mag annuleren tot de aanvang van de training als je klachten hebt of in quarantaine moet ivm het Corona-virus.

Als deze data je niet schikken, en ben je geïnteresseerd in de volgende ronde? Vul dan dit formulier in om dit aan ons te laten weten.

Ik vond het samenzijn ook fijn. De luchtige manier om met serieuze dingen bezig te zijn. Ik zou hem zo nog een keer volgen!
Deelneemster voorjaar 2019.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar top