Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

De Poort
Groesbeek

Datum

30 jun 2023 - 02 jul 2023
Verlopen!

Tijd

18:00 - 16:00

RETRAITE GROESBEEK | 3 dagen | Thema: openheid | 30 juni t/m 2 juli 2023

RETRAITE GROESBEEK 3 DAGEN

We starten op vrijdag met een gezamenlijke maaltijd. Het programma bestaat uit afwisselende mindfulnessmeditaties en oefeningen, yoga en wandelingen. Een groot deel van het programma verloopt in stilte. Op zaterdag en zondag zal er een praatje door Hende worden gehouden waarbij er gelegenheid is tot vragen en uitwisseling. Er is tevens de mogelijkheid voor 10-minuten-gesprekken met Hende, 1-op-1.

Data en tijden

 • Vrijdag 30 juni 18.00 – 21.30 uur

 • Zaterdag 1 juli 07.30 – 21.30 uur

 • Zondag 2 juli 07.30 – 16.00 uur 

Trainer

Hende Bauer

Locatie

Conferentieoord de Poort, Groesbeek (bij Nijmegen) 

Kosten

395 of 455 euro, afhankelijk van je inkomen. 

De prijs voor het weekend is 395 euro, of 455 euro als het door je werkgever wordt betaald of als je een voldoende ruim inkomen hebt. Dit kun je zelf aangeven bij het inschrijven (als je een ruim inkomen hebt of wanneer je werkgever betaalt, kies je de hogere prijs).

Prijs is inclusief 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer, alle maaltijden, koffie en thee. Mocht je niet in een gedeelde kamer willen slapen, neem dan contact met ons op om eventuele alternatieve mogelijkheden te bespreken.

Tegenwoordig is er geen lege ruimte meer tenzij je deze bewust creëert 

Scroll naar boven