Voeten in water

Introductieworkshop

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een vorm van opmerkzame aandacht zonder oordelen. Hierbij richt je je aandacht op een focus, bijvoorbeeld je ademhaling of je lijf, of stel je je juist meer open, zonder voorkeur, voor wat er is. Mindfulness kun je oefenen in daarvoor ontwikkelde oefeningen die je in de training leert, maar ook in het leven van alledag, door iets gewoons met aandacht te doen.

Mindfulnesstraining

Er wordt gebruik gemaakt van meditatieve technieken. Je leert in het hier en nu te zijn, meer open te staan en je aandacht beter te richten/open te stellen. Daarnaast ontwikkel je oordeelvrije aandacht, een mildere manier van kijken naar wat er is, zonder te (ver)oordelen. Deze methode is erg geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, stress of verschijnselen van burn-out, mensen die piekeren, of mensen met aanleg voor het ontwikkelen van depressies. De methode is ook geschikt voor mensen zonder klachten die geïnteresseerd zijn in mindfulness. Niet alleen helpt deze methode je veel ontspannener met moeilijkheden om te gaan en minder te piekeren, het helpt je ook meer open te staan en meer van het leven te genieten. 

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou is?

Introductieworkshop

Eens in de zoveel tijd organiseren we een introductieworkshop mindfulness. De ene keer live op ons centrum, de andere keer online.
Vraag je je af of mindfulness iets voor je is?
Weet je nog niet zeker of je een mindfulnesstraining wilt volgen?
Wil je meer weten over het soort oefeningen?
Vind je het prettig om meer te weten te komen over de vorm en inhoud van een mindfulnesstraining?
Ben je benieuwd naar de sfeer op het centrum?
Wil je vrijblijvend kennismaken met de trainer?

Dan is een introductieworkshop een goed idee voor jou!

Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven