Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Datum

19 sep 2023 - 25 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 15:00

MINDFULNESS 2 | MVMC: Mindful Verdiepen Mindful Communiceren | Live training | In 6 weken | Start 19 september 2023

In de MVMC wordt verder gebouwd op de basis van mindfulness. Er wordt aandacht besteed aan communicatie en interactie, en aan de werking van het brein. Met verschillende oefeningen werk je aan het uitbreiden van je mindfulnessvaardigheden naar de interactie met anderen, zodat je echter en dieper contact leert maken. Ook wordt er aandacht besteed aan spannende interacties en conflicten.

Naast de mindfulness- en communicatie-oefeningen wordt er ook gewerkt met yin yoga (zachte yoga).

Een mooie verdiepende training, die nog maar sinds heel kort wordt aangeboden.

Data en tijden

De sessies zullen plaatsvinden op dinsdagavonden, van 19.30 – 22.00 uur op de volgende dagen:

 • 19, 26 september

 • 3, 10, 17 oktober

 • de laatste sessie is op woensdagavond  1 november van 19.30 – 22.00 uur

 • de reservedatum is dinsdag 7 november 2023, deze datum ook graag vrijhouden

 • Bonus: oefendag na afloop van de training op zaterdag 25 november 2023 10.00 – 15.00 uur

Trainer

Hende Bauer

Locatie

Deze training wordt live gegeven op de locatie van het Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Kosten

De kosten voor deze verdiepende training MVMC bedragen 397 euro voor zelfbetalers en 597 euro als de werkgever betaalt. Prijs is inclusief werkboek, audiobestanden, koffie, thee en koekjes. Voor de lunch tijdens de stiltedag neemt iedereen wat te eten mee om samen te delen, zodat we een soort buffet hebben met smakelijke hapjes.

De beste tijd om een boom te planten is 20 jaar geleden
De op een na beste tijd is nu
– Chinees gezegde –

Twijfel je nog of je de MVMC training wil doen, of wil je meer informatie? Meld je dan hier aan voor de online Introductieworkshop MVMC.

Scroll naar boven