Vogel op tak1

Stiltedagen

Enkele malen per jaar wordt er een stiltedag georganiseerd, bedoeld voor diegenen die één van de mindfulnesstrainingen volgen of hebben gevolgd.

Zeer de moeite waard om je beoefening op te halen, op te frissen, jezelf te inspireren.
Ook mindfulnesstrainers die zich willen opladen of graag eens bij een ander in de keuken kijken zijn zeer welkom!

Deze dag bestaat uit verschillende zitmeditaties, loopmeditatie, meditatieve bewegingsoefeningen. Er wordt gedurende de dag niet gesproken, behalve bij de opening, en in het laatste half uur, waarin ervaringen worden uitgewisseld.

Af en toe wordt er een stiltedag met een thema (Compassie bijvoorbeeld) gegeven, en af en toe een Verdiepende stiltedag. Al deze basistiltedagen, en ook de thema- en verdiepende dagen worden door Hende Bauer zelf gegeven, en zijn bestemd voor diegenen die al eens eerder een stiltedag of retraite hebben meegemaakt. Verder is de opzet en prijs hetzelfde. Je zorgt zelf voor je lunch, we eten gezamenlijk op locatie.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor de Stiltedag beschikbaar, omdat de deelnemers van de lopende mindfulnesstraining voorrang hebben en het totale aantal beschikbare plekken door de Corona-maatregelen is afgenomen. Je kan je daarom pas aanmelden zodra de lopende mindfulnesstraining is gestart. Wil je alvast je interesse kenbaar maken of bovenaan de wachtlijst komen, stuur ons dan een e-mail hierover (info@centrummindfulness.nl).

Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven