Trainer

 • Hende Bauer
  Hende Bauer

  Aan mindfulness en MBCT heb ik mijn hart verloren: het heeft goede, soms verbluffende resultaten – en het is erg leuk om te doen. Ik integreer een degelijke achtergrond als psycholoog en wetenschapper in het werken met mindfulness: voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd.
  Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.

  Ik ben de directeur en oprichter (in 2007) van het Centrum voor Mindfulness Den Haag om me helemaal aan mindfulness te kunnen wijden.

  Het mooie van mindfulness is dat het heel sterk werkt ook bij mensen met vervelende klachten terwijl het ook waardevol is voor wie gewoon nieuwsgierig is of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

  Lees meer

Locatie

Centrum Mindfulness
Centrum Mindfulness
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Datum

27 mei 2024 - 01 jun 2024

Tijd

10:00 - 16:30

MINDFULNESS 1 | INTENSIVE | Live training | 5 dagen | 27 – 30 mei & 1 juni 2024

Uit anonieme evaluaties:
“Een erg fijne en inspirerende training. Een aanrader voor veel mensen. Zal het gaan missen!”

“Een zeer praktisch, open en verhelderend programma!”

“Het verschil tussen een week geleden en nu gun ik iedereen!”

Is het voor jou lastig om 8 weken lang een ochtend of avond te reserveren, bijvoorbeeld omdat je een wisselend rooster hebt? Vind je het prettig om een hele week te reserveren en je te onderdompelen in mindfulness?
Doe dan deze mee met de mooie Mindfulnesstraining in één week. Het is veel oefenen en ervaren en dat zorgt voor een diepe doorvoelde beleving van wat mindfulness is, waardoor dit krachtig doorwerkt. Aan het eind van de week heb je een goede basis.

Je krijgt alle materialen die bij de gebruikelijke achtweekse training horen, zodat je na afloop van deze week, zelf nogmaals het programma in je eigen tempo kunt doorlopen.
Het is een compacte training waarbij je het hele mindfulnessprogramma volgt in 5 dagen.

Je leert allerhande mindfulness-technieken en -oefeningen, bestaande uit meditaties, aandachts-oefeningen, en de toepassingen daarvan in het dagelijks leven en op uitdagende momenten. Er is aandacht voor het lichaam, het denken, de adem, emoties. We doen bewegingsoefeningen. Er is uitleg, en af en toe een inspirerend verhaal. Uiteraard is er veel ruimte voor uitwisseling en jouw vragen.
Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt de mindful houding die zo helpend is.

Data en tijden

 • 5 dagen

 • Maandag t/m donderdag & zaterdag (vrijdag vrij)

 • Data:  27, 28, 29 en 30 mei en 1 juni 2024

 • Tijden: 10.00 – 16.30 uur

Locatie

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag

Trainer

Hende Bauer

Kosten

Kosten voor deze intensieve training bedragen 695 euro voor zelfbetalers en 1.095 euro als de werkgever betaalt. Inclusief cursusmaterialen (audiobestanden, werkboek), individueel voorgesprek, koffie en thee. 

Heb je nog vragen, of wil je eerst de trainer leren kennen? Regelmatig geven wij een (online) Introductieworkshop Mindfulness.

In de haven is het schip veilig,
maar dat is niet waarvoor het gebouwd is.
William Shedd

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar boven